Binnenschilder Franeker
Binnenschilderwerk

Bekwaam schildersbedrijf

Schildersbedrijf Mast neemt al uw binnenschilderwerk uit handen, zoals het schilderen van muren, plafonds, kozijnen, deuren, trappen en vloeren. Ook het schilderen van ruimtes die een aparte aanpak vergen zoals een badkamer valt hieronder.

Goed schilderwerk zorgt voor de beste bescherming tegen vocht bij houten elementen en muren. Schilderwerk door een bekwaam schildersbedrijf draagt bij aan de staat en de uitstraling in uw huis of bedrijf.

De schilders van Mast begrijpen dat het bij binnenschilderwerk zeer belangrijk is zorgvuldig en netjes te werk te gaan. Wij garanderen dat uw interieur er net zo schoon uitziet na de werkzaamheden als voor de werkzaamheden, met als enige verschil het nieuwe schilderwerk.

Is uw binnenschilderwerk aan vernieuwing toe? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Gratis offerte
Hoogwaardig eindresultaat

Schilderwerk met garantie

Schildersbedrijf Mast is aangesloten bij de Eigen Huis Schilderservice zodat u kan rekenen op topkwaliteit schilderwerk en volledige garantie. Voor binnen en buiten!

Bij Schildersbedrijf Mast kiezen we voor Sigma en Sikkens verf: hoogwaardige en duurzame verf waarmee u langer geniet van uw schilderwerk. Sikkens verf is gebaseerd op de nieuwste en meest innovatieve technologie├źn met een lage ecologische impact.

Sikkens verf heeft een hoge kleurechtheid, waardoor wij uw werk afleveren met het gewenste resultaat en de gewenste kleur. Sikkens: voor iedere professionele schilderklus.

Logo Vereniging Eigen Huis Logo Sigma Coatings Logo Sikkens
Buitenschilder Franeker
Buitenschilderwerk

Prachtig eindresultaat

Schildersbedrijf Mast verzorgt al uw buitenschilderwerk. Met ruim 20 jaar ervaring hebben wij prachtige buitenschilderwerk projecten opgeleverd bij zowel particulieren als bedrijven.

Kwalitatief goed buitenschilderwerk draagt bij aan de uitstraling van uw pand en geeft bescherming tegen verschillende weersinvloeden. Ons buitenschilderwerk zorgt ook voor een langere levensduur van uw houtwerk.

Schildersbedrijf Mast staat voor nauwkeurigheid en werkt met materialen van hoogwaardige kwaliteit waarbij oog voor detail prioriteit heeft. Heeft u last van houtrot of houtreparatie nodig?

Onze schilders kunnen u adviseren en met u samen overleggen wat voor uw woning of pand de beste oplossing biedt. Wij garanderen een prachtig eindresultaat.

Benieuwd naar hoe wij kunnen helpen met uw buitenschilderwerk? Neem dan vandaag contact met ons op.

Gratis offerte
Winterschilder Franeker

Ontvang 10% korting

Op al onze diensten van half oktober tot half maart.

0517 382 900
behanger Franeker
Behangwerk

Naadloos eindresultaat

Schildersbedrijf Mast is gespecialiseerd in al het behangwerk. Van complete woningen tot enkele wanden.

Ook voor het professioneel aanbrengen van glasweefsel- en vliesbehang bent u bij ons aan het juiste adres. Dankzij onze ervaring kunt u een strakke en optimale afwerking verwachten.

Laat uw wanden professioneel afwerken met behangwerk van onze vakmannen. Neem voor een naadloos eindresultaat vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op
Vervangen of herstellen

Beglazing

Schildersbedrijf Mast verricht alle werkzaamheden benodigd voor het plaatsen van glas in ramen en kozijnen.

Voor het vervangen van een ruit of voor het herstellen van glasschade aan uw woning of bedrijfspand kunt u bij ons terecht. Advies nodig over welk type glas de beste keuze is? Vraag het aan onze specialisten.

Wij leveren alle soorten glas snel, voordelig en vertrouwd!

Stel een vraag
Glaszetter vervangen of herstellen Franeker